Corbera-Terra-Alta-A-PeuTancat entre les grans serralades dels Pirineus i Prepirineus així com del sistema mediterrani, l’interior de Catalunya constitueix un espai amb caràcter propi. Més ben dit, constitueix un grup d’espais amb caràcter propi, ja que no tot l’interior és homogeni.

Es poden diferenciar varies zones, des de planes interiors, com la gran Plana de Lleida i el Segrià, o més petites com la Plana de Vic o el Pla de Bages, els  terrenys amb suaus ondulacions com els Replans del Berguedà i del Solsonès, fins als altiplans del Moianès, el Lluçanès i de la Segarra.

Malgrat aquesta diversitat, si es volgués destacar extreure alguna característica comuna a tots els paisatges que trobem a l’interior de Catalunya, possiblement seria la de tenir uns amplis horitzons.

Gràcies a la llunyania dels centres turístics, aquests llocs gaudeixen d’un silenci i tranquil·litat pròpia dels llocs on el temps sembla que passi molt més lent.

Les propostes de senderisme a l’Interior de Catalunya  no contenen grans ascensions però en canvi permeten descobrir espais molt singulars, algunes de les raconades més tranqui-les de Catalunya i la essència del nostre país.

Els paisatges de plana i interior

Coneix tots els paisatges

Espais protegits representatius

Descobreix tots els parcs

Senders per descobrir aquesta zona

En aquest moment no tenim els senders d’aquesta zona!

En aquesta secció trobaràs els senders i altres camins abalisats amb els que conèixer aquest territori.

Torna aviat, segur que ja tindrem alguna proposta per gaudir a peu el nostre pais.

Propostes per conèixer l’interior de Catalunya

Totes les propostes

I per estar-hi, pots fer nit als allotjaments

Tots els allotjaments


Amics del senderisme

Amics del senderisme és l’espai on les persones que s’estimen el senderisme troben informació, comparteixen idees i propostes per caminar a Catalunya.

Segueix-nos a:

      twitter facebook new-g-plus-icon-32 foursquare


c/ Iu Pascual, 12 – 17800 Olot (Girona)


Copyright © 2014 Amics del Senderisme | Nota legal |