http://amicsdelsenderisme.com/wp-content/uploads/2014/12/P1090814-wpcf_620x300.jpg

Aquesta proposta de vacances us permetrà descobrir uns dels espais naturals més emblemàtics de Catalunya: el Montseny, Montserrat i Sant Llorenç del Munt.

El programa d’activitats está format per excursions d’1 dia a les zones més representatives de cadascun dels parcs naturals.Día 1: Arribada

Allotjament situat a Moià (a menys de 30 minuts de cadascun dels espais)

Dia 2: El Parc Natural del Montseny

Aquest Parc Natural forma part  de la xarxa mundial de Reserves de la Biosfera de la UNESCO.

La ruta que farem permet observar el paisatge boscós, els prats de muntanya, rius i torrents encaixats, cingleres… En un sol dia ens podrem passejar per la major part dels paisatges i comunitats vegetals de Catalunya.

Dia 3: El Parc Natural de Montserrat

Pujarem amb tren cremallera i farem una ruta a peu per aquesta muntanya única al món per la seva peculiar silueta i formació geològica.

La Muntanya de Montserrat presenta unes característiques tan sorprenents que ha esdevingut un dels símbols de Catalunya. Encara que té una aparença de muntanya més aviat erma i rocallosa, quan un s’endinsa pels seus camins descobreix fins a quin punt la vegetació és ufanosa i la fauna viu en estat salvatge.

Dia 4: El Parc Natural de Sant Llorenç del Munt

La ruta per aquest parc ens permetrà descobrir cingleres amb una vegetació estesa pels replans de les muntanyes o encaixada als sots i a les canals. També trobarem masos, ermites romàniques, tines de vi i altres elements del patrimoni cultural i històric, testimonis de l’establiment humà al llarg dels segles.

Dia 5: Escapada a  la ciutat de Barcelona

Com que l’allotjament es troba a uns 40 minuts de Barcelona, aprofitarem per anar a visitar la ciutat. La ruta que tenim prevista se centra en conèixer la Barcelona més antiga: les restes romanes, la ciutat medieval i la ciutat gòtica. A petició del grup també podem adaptar la visita als seus interessos.

Dia 6: La Ruta de la prehistòria a l’espai natural del Moianès

La zona on ens estarem allotjats és rica en restes de la prehistòria: dòlmens, baumes i coves habitades des del paleolític i neolític.

Sortirem a peu des de l’allotjament i farem la mateixa ruta per on fa milers d’anys van passar els primers pobladors del Moianès fins arribar al seu allotjament: Les Coves del Toll. Pel camí trobarem dòlmens, fòssils, baumes, plantes i fruits per sobreviure

Dia 7: Final de l’estança i tornada al lloc d’arribada


Preu des de

480.00 € €
Preus per persona en habitació doble (grup mínim 6 persones)

Serveis inclosos

Serveis inclosos:

6 nits d’allotjament i pensió complerta (amb pic nic per les excursions)
Servei de guia local
El billet del tren cremallera i transport per visita a Barcelona

Temporada
Preu des de

480.00 € €

Preus per persona en habitació doble (grup mínim 6 persones)

Organitzador

  1. Gaia Guies

    Senderisme per espais naturals de la Costa Brava i Catalunya Central Les nostres activitats tenen lloc a espais naturals de la Catalunya Central tan emblemàtics com: el Montseny, Montserrat o...Altres propostes


Amics del senderisme

Amics del senderisme és l’espai on les persones que s’estimen el senderisme troben informació, comparteixen idees i propostes per caminar a Catalunya.

Segueix-nos a:

      twitter facebook new-g-plus-icon-32 foursquare


c/ Iu Pascual, 12 – 17800 Olot (Girona)


Copyright © 2014 Amics del Senderisme | Nota legal |