http://amicsdelsenderisme.com/wp-content/uploads/2014/12/hotel-spa-la-central-les-salines-1_1-wpcf_620x300.jpg

Coneixereu Maçanet de Cabrenys, on l’any 1793 es converteix en el centre dels atacs entre el Regne d’Espanya i la República Francesa.

Us endinsareu al enton natural del Pantà de Darnius i descobrireu les fantàstiques vistes dels miradors.

Podreu relaxar-vos al spa del hotel i desconnectar del món amb un massatge que us tindrem preparats.

Acabareu observant tota la comarca de l’Alt Empordà i part del Sud de França des del Pic de Les Salines.Dia 1: Benvinguda

A l’arribada, es realitza el briefing de l’activitat

Dia 2: Maçanet de Cabenys

Sortim de l’hotel direcció al nucli històric de Maçanet de Cabrenys passant pels boscos Mas d’Avall fins arribar a l’ermita de Sant Andreu d’Oliveda i la gorga de les Dones. Visitem la vila de Maçanet i retornem direcció a l’hotel passant per la font d’en Coll.

Dia 3: Pantà de Darnius

De seguida ens tobarem amb l’ermita romànica de Sant Esteve del Llop i tot seguit pujarem al Serrat Sentinella on podrem gaudir d’unes vistes espectaculars de la comarca amb el mirador natural de la Tortuga. Passarem pel poble de Darnius i a través dels boscos de sureres arribarem al Dolmen del Mas Puig de Caneres. Després començarem el descens fins arribar a l’hotel.

Dia 4: Passejada i relax al voltant de La Central

Ruta curta seguint la riera on veurem la Font de l’Aranyó i el Clot de l’ Infern. Travessarem el Panta i ens passajarem pels boscos de Can Bodó. Si el nivell del Pantà ho permet, podrem contemplar l’antiga central hidro-elèctrica. Arribarem a l’hotel i ens esperarà un agradable massatge amb olis essencials.

Dia 5: Pujada a Les Salines

Punt de sortida: Maçanet de Cabenys. El transport us portarà i us vindrà a buscar. Aquest itinerari enllaça dos dels Senders de Gran Recorregut més importants, el GR-11 i el seu homòleg francès el GR-10, que uneixen el Mar Mediterrani amb l’Atlàntic, des del País Basc a Catalunya. Des del cim observarem tota la comarca i el Sud de França.


Preu des de

297,5€ €
Per persona, compartint hab. doble

Serveis inclosos

4 esmorzars
4 picnics
4 sopars
4 rutes autoguiades
4 dies lloguer de GPS

Temporada

tot l'anyPreu des de

297,5€ €

Per persona, compartint hab. doble

Organitzador


  1. H*** la Central

    En una fondalada de la vall del riu Arnera, molt a prop del pantà de Boadella, trobem un edifici d’estil modernista, construït el 1896 per aprofitar la força de l’aigua per...


Altres propostes


El paisatge dels voltants


Amics del senderisme

Amics del senderisme és l’espai on les persones que s’estimen el senderisme troben informació, comparteixen idees i propostes per caminar a Catalunya.

Segueix-nos a:

      twitter facebook new-g-plus-icon-32 foursquare


c/ Iu Pascual, 12 – 17800 Olot (Girona)


Copyright © 2014 Amics del Senderisme | Nota legal |