http://amicsdelsenderisme.com/wp-content/uploads/2014/12/panta-de-boadella-3_1-wpcf_620x300.jpg

Itinerari per conèixer la història de la vila a través de les seves esglésies, fonts i gorgues.  L’any 1793, Maçanet de Cabenys es converteix en el centre dels atacs entre el Regne d’Espanya i la República Francesa.

La segona part de la ruta permet endinsar-se al enton natural del Pantà de Darnius i descobrir les fantàstiques vistes dels miradors, passant per l’església de Sant Esteve del Llop i el Dolmen neolític del Puig Caneres.

L’hotel & spa La Central us facilitarà l’estancia per poder explorar el territori amb totes les comoditats necessàriesDia 1: Benvinguda

A l’arribada, es realitza el briefing de l’activitat

Dia 2: Maçanet de Cabenys

Sortim de l’hotel direcció al nucli històric de Maçanet de Cabrenys passant pels boscos Mas d’Avall fins arribar a l’ermita de Sant Andreu d’Oliveda i la gorga de les Dones. Visitem la vila de Maçanet i retornem direcció a l’hotel passant per la font d’en Coll.

Dia 3: Pantà de Darnius

De seguida ens tobarem amb l’ermita romànica de Sant Esteve del Llop i tot seguit pujarem al Serrat Sentinella on podrem gaudir d’unes vistes espectaculars de la comarca amb el mirador natural de la Tortuga. Passarem pel poble de Darnius i a través dels boscos de sureres arribarem al Dolmen del Mas Puig de Caneres. Després començarem el descens fins arribar a l’hotel.


Preu des de

122,50 € €
Per persona entre setmana

Serveis inclosos

2 esmorzars
2 picnics
2 sopars
2 rutes autoguiades amb GPS
2 dies Lloguer del GPS

Temporada
Preu des de

122,50 € €

Per persona entre setmana

Organitzador


  1. H*** la Central

    En una fondalada de la vall del riu Arnera, molt a prop del pantà de Boadella, trobem un edifici d’estil modernista, construït el 1896 per aprofitar la força de l’aigua per...


Altres propostes


El paisatge dels voltants


Amics del senderisme

Amics del senderisme és l’espai on les persones que s’estimen el senderisme troben informació, comparteixen idees i propostes per caminar a Catalunya.

Segueix-nos a:

      twitter facebook new-g-plus-icon-32 foursquare


c/ Iu Pascual, 12 – 17800 Olot (Girona)


Copyright © 2014 Amics del Senderisme | Nota legal |